Ajda Pekkan

Ajda Pekkan

We don't have a biography for Ajda Pekkan


Born: Feb 12, 1946 In Istanbul, Turkey

Credits: 13


Back
Known For
Şepkemin AltındayımPantolon BankasıBerduş MilyonerŞaka ile KarışıkAvare KızCici KızlarŞoför Deyip GeçmeyinHızır Dede
Filmography
Şoför Deyip GeçmeyinŞoför Deyip Geçmeyin
Role: Ayla
1966
Avare KızAvare Kız
Role: Ayla
1966
Şaka ile KarışıkŞaka ile Karışık
Role: Ayla
1965
Şepkemin AltındayımŞepkemin Altındayım
Role: Çıplak Selma
1965
Helal Adanalı CelalHelal Adanalı Celal
Role: Fide
1965
Pantolon BankasıPantolon Bankası
Role: Ayten
1965
Kart HorozKart Horoz
Role: Fatoş
1965
Taçsız KralTaçsız Kral1965
Cici KızlarCici Kızlar
Role: Unknown
1965
Berduş MilyonerBerduş Milyoner
Role: Şermin
1965
Hızır DedeHızır Dede
Role: Leyla
1964
Öpüşmek YasakÖpüşmek Yasak
Role: Sema
1964
ŞıpsevdiŞıpsevdi
Role: Filiz
1963


Please login or register for view more

Sign Up Log In